Spørgsmål og Svar

Spørgsmål og Svar på hvorfor I skal benytte Rejseplanlægning

Hvornår kan jeg bruge Rejseplanlægning?
Kontakt os, hvis du har planer om et fantastisk eventyr, men behøver hjælp til at få det strikket sammen. Vi sammensætter et forslag til dig med forslag til fly / hoteller / bil / krydstogt, udflugter (alt hvad dit eventyr kunne indeholde). Giver dig rutevejledning til en kør-selv-rute og rådgiver om diverse oplevelser. Alt dette sender vi til dig på en mail med links til det udvalgte og du skal derefter selv sørge for at få det hele booket op – ligesom hvis du selv sad og planlagde rejsen, nu bare med en tjekliste på de billige flybilletter, de fornuftige hoteller og vejledning om hvad der skal opleves.

Hvorfor skulle jeg vælge Rejseplanlægning fremfor et rejsebureau?
Du skal vælge Rejseplanlægning, hvis du gerne vil spare penge!

Vi sørger for at tjekke alle markeder igennem for at finde den billigste løsning til jeres drømmerejse og du vil typisk kunne spare imellem 10-30%* ved at booke din rejse selv. Vores planlægningsservice er 100% gratis, men vi tjener lidt kommission på de anbefalede links vi sender ud. Dette har ingen betydning hverken for din rejse eller din pris!

Hvornår skal jeg bruge et rejsebureau?
Du skal bruge et rejsebureau, når du mener at have behov for at have en livline i alle henseender. Når du efter at have købt rejsen, har behov for at snakke om rejsen, har spørgsmål til rejsen, både før og evt. under rejsen. Når du vil have mulighed for at kunne kontakte nogen hvis noget skulle gå galt under rejsen og have mulighed for at klage over noget på rejsen, skal du vælge at bruge et rejsebureau.

.

Spørgsmål og svar på hvordan Rejseplanlægning kan hjælpe

Vi har modtaget et rejsetilbud fra et rejsebureau, kan det gøres billigere?
Hvis du har sagt ja tak til et tilbud fra et rejsebureau, så kan vi desværre ikke gøre noget. Rejsebureauet har booket jeres komponenter op, så det vil koste jer penge at annullere.
Hvis I stadig er i planlægningsfasen, så lad os se på det! Normalt kan vi spare dig for omkring 10-30%*. Skriv endelig til os her

Må vi benytte Rejseplanlægning flere gange?
Det kan du tro! Du kan kontakte os hver gang du ønsker at komme ud i verden.
Det ville vi kun blive glade for – få endnu et rejseforslag

Spørgsmål og svar omkring booking af rejse

Skal vi booke alt selv?
Ja! Rejseplanlægning er ikke medlem af rejsegarantifonden, så vi må ikke booke eller sælge dig en rejse.
Vi er blot en ven du har siddende ved spisebordet, som anbefaler dig nogle services.

Hæfter vi for det hele ved køb?
Ikke nødvendigvis.
Flybilletterne køber I med det samme, så dem hæfter I for. Normalt betaler man en procentdel ved et krydstogt, men hotelreservationer og billeje hæfter man normalt ikke for, medmindre der er nogle rabatter eller andet man skal være opmærksom på, men det vil bookingsiden fortælle jer.

Vi har købt vores flybilletter, kan I hjælpe os med et forslag på landarrangement?
Det kan du tro! Udfyld formularen, så finder vi ud af det.

.

Gode spørgsmål og svar til din rejse

Tag gerne lige et kig på hvad du skal være opmærksom på før, under og efter rejsen.