Os bag Rejseplanlægning

Vi sidder to meget rejsepassioneret personer bag Rejseplanlægning.

Vi rejser meget og vi elsker at rejse!
Tag evt et kig på Rejseinspiration, hvor vi lægger alle vores rejser ind. Nogle har vi været på – andre satte vi sammen i intension om at vi skulle ud på eventyr, men så kom der en anden plan istedet.

Vores mange rejser har ført os til 5 kontinenter, 38 lande og rigtig mange spændende oplevelser rundt omkring i hele verden.
Verden ligger for vores fødder og vi tager ud på eventyr så snart hverdagslivet tillader det.

Os bag Rejseplanlægning - Christina & Kenneth

Christina

Kreativ fotoglad rejsetosset globetrotter – bliver jeg kaldt.
I hvert fald, så elsker jeg at rejse. Jeg elsker at komme ud og opleve verdens mangfoldigheder. Alt har interesse, lige fra de klassiske kør-selv-rejser til vidunderskønne ophold i jungler og bounty strande og til eventyrlige togrejser – kan du forestille dig hvor meget der er derimellem?

En af grundene til at I kan være sikre på at få en god service, er at jeg har siddet som rejsekonsulent i godt 12 år i forskellige danske og udenlandsk ejede rejsebureauer, så jeg har et rimelig godt kendskab til rejsebranchen og hvad der er muligt at sammensætte.

Jeg har sendt rigtig mange danskere (og faktisk også lidt svenskere og nordmænd) ud på deres livs eventyr i løbet af disse år. Nogle rejser har været kundens mål i livet og som de har sparet op til i flere år, andre har været tilbagevendende kunder, som nu skulle på nye eventyr.

Nogle af de oplevelser jeg har sat sammen har været roadtrips i USA, Canada og Cuba. Komplette Kina rejser – nogle med en drøm om at køre med himmelekspressen til Lhasa eller den transsibiriske jernbane til Moskva. Har kombineret amerikanske oplevelser med skønne Caribiske krydstogter, sammensat rundrejser rundt i Australien, samt ophold i bounty paradiset ude i det Indiske Ocean, Maldiverne.
Dette er blot et mikroskopisk udpluk af hvad jeg har arrangeret.

Kenneth

Klog nørdet eventyrer – bliver jeg kaldt.

Rejser er blevet en stor del af mit liv og jeg elsker at komme ud og vandre og nyde naturen. Jeg er blevet kæmpe fan af roadtrips og jeg nyder bestemt den charme storbyer rundt i verden tilbyder.

Jeg er Christina’s højre hånd og persondataforordningsvogter. Det er vigtigt at have styr på disse, med de nye regler om GDPR.
Jeg sørger for, at de få oplysninger vi har på jer, ikke kommer i kontakt med 3. part og at de vogtes med næb og klør.

Derudover sørger jeg for alt det tekniske bag Rejseplanlægning fungerer og at der ikke er problemer med sikkerheden.

Os bag Rejseplanlægning i paradis

Sidder du med en masse spørgsmål omkring hvornår du skal bruge Rejseplanlægning eller et rejsebureau – eller måske nogle andre spørgsmål, så prøv at kigge her

Eller hvis du hellere vil videre i din rejseplanlægning, så skal du være mere end velkommen til at sende dine ønsker og tanker for rejsen.
Udfyld denne formular, så vender vi tilbage til dig