Om Rejseplanlægning

Teamet bag Rejseplanlægning har mange års erfaring indenfor rejsebranchen og har derfor et grundigt kendskab til hvad der rør sig og hvad man skal være opmærksom på.

Vi har valgt at etablere Rejseplanlægning, da der simpelthen mangler en billigere mulighed for at få sammensat en rejse end at skulle til at kontakte et rejsebureau.

Når rejseplanlægningen bliver for omfattende – og dette kan være lige fra at arrangere en storbyferie, et lækkert krydstogt eller måske et længere roadtrip i et af de store lande i verden, overvejer mange mennesker at ty til et rejsebureau for at få sammensat en fornuftig rejse.

Dyrt at kontakte et rejsebureau

Mange ved, at det at kontakte et rejsebureau for at få sammensat deres drømmerejse kan koste dyrt. Der bliver spinket og sparet for at få råd til rejsen til næste år.
Men hvorfor ikke forsøge at gøre rejsen billigere, ved at booke selv?
Måske der også kunne blive råd til det nye badeværelse I også havde snakket om eller få lavet carporten, som I har brugt til alt andet end bilen de sidste mange år…
Lad os hjælpe jer – send en rejseforespørgsel

.

Om Rejseplanlægning

Kan selv…

Selv at planlægge sit nye eventyr til nye spændende destinationer, kan til tider blive en stor og tidskrævende udfordring. Mange forsøger sig med de uendelige muligheder på nettet, men nogle synes alligevel det kan være en stor mundfuld at finde rundt i hotel anmeldelser, hvad der er at opleve i de forskellige byer, selv at planlægge en rute og ikke mindst at finde de billige flybilletter.

Det er godt at kunne selv og være afklaret med at man selv vil booke – lad os hjælpe jer med at spare noget tid.

Lad Rejseplanlægning hjælpe med at planlægge rejsen

Vi kender rejsebranchen, vi har god rejseerfaring og vi kender internettet og dets mange muligheder, derfor har vi mulighed for at hjælpe dig HELT GRATIS og helt uforpligtende.

Vores service består i at sammensætte en oplevelsesrig rejse til jer. Ud fra de informationer og ønsker som du har udfyldt på formularen, sammensætter vi en rejse til jer og sender på mail med links til hvert hotel / bil / cruise eller andet der skulle være med i rejsen. Enkelt og overskueligt.

Det er herefter jeres eget ansvar at booke rejsen med navne (som stående i passet), korrekte datoer m.m.
Vi informerer om hvad der er vigtigt i processen og hvad I skal være særlig opmærksomme på.

.

Om Rejseplanlægning

Sidder I stadig med nogle spørgsmål til hvorfor I skulle benytte os, hvad I skal være opmærksomme på eller noget helt 3., så tag et kig på vores spørgsmål og svar