Billigste rejse, kan fås ved selv at booke.

Der er flere og flere der selv booker og køber deres rejse på nettet. Alt lige fra charterferie til de skræddersyede rejser med store oplevelser på vejen. Det kan sagtens lade sig gøre – og der er mange gange nogle gode penge at spare og på den måde vil du kunne sammensætte de billigste rejser.

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved selv at booke sin rejse på nettet.
Vi forsøger her at informere om, hvad I skal være opmærksomme på og hvad der er godt at vide, når I booker selv.

Du skal være klar over at I ikke er dækket af Pakkerejseloven eller Rejsegarantifonden, ved at booke rejsen selv. Derfor skal I være forberedt på at klare enhver given situation selv. Hvadenten det er jer selv der har fået lavet en fejl i booking fasen eller om der sker ting I ikke kan kontrollere på selve rejsen.

Billigste rejser, dumme fejl…

Når du har sat dig for at booke rejsen selv, fordi den kan give dig den billigste rejse, er der nogle ting du skal være meget opmærksom på.

Billigste rejser ud i verden

Først og fremmest være meget opmærksomme på datoerne!
Hvad enten I booker fly, hotel, bil eller andet, så skal I være opmærksomme på ikke at bruge “scrolle-effekten” på musen. Hvis I har tastet en dato ind og bruger scrolle-effekten, kan I risikere at rulle i datoen uden at lægge mærke til det. Dette vil blive en rigtig dum start på booking af rejsen.

Vær altid opmærksom på hvad der er inkluderet i dit køb, når du booker selv.
Ved flybilletter, så skal bagage normalt tilkøbes. Ved hotelreservationer, er der måltider inkluderet? Ved billejen, husk evt børnesæder og vejhjælp. Ved cruise, skal du have drikkepakke inkluderet?
Hvis du modtager et rejseforslag fra os, sætter vi noter ud for det, du skal være opmærksom på, så det ikke bliver så forvirrende for dig.

Flybilletterne og Rejsegarantifonden

Efter I har lavet et køb på nogle flybilletter, kan flyselskabet godt lave tidsændringer i disse. I vil normalt blive informeret af formidler eller flyselskab, hvis der sker ændringer. I kan også hente app’en, Checkmytrip på telefonen, hvor I kan holde øje med flybookingen.
Mange gange har ændringen ikke meget betydning for rejsen, men andre gange kan det gå ud over tid på rejsemålet eller være skyld i at man ikke når sit næste fly.
Ring til flyselskabet med det samme og hør til mulighederne.

Når I booker alle komponenter for sig – fly, hotel, cruise osv, vil I ikke være dækket af Rejsegarantifonden ved eventuel konkurs af den enkelte del.
Bortset fra flybilletten (ligegyldig hvor den er købt). Hvis den har ud- og hjemrejse til en dansk lufthavn – så vil Rejsegarantifonden altid sørge for hjemtransport.
Hvis I ikke er kommet afsted er nogle regler, som du kan læse på Rejsegarantifonden.dk

Den billigste rejse til Mexico

Vi har også lavet en lille guide til jer med ting der kan ske før, under og efter rejsen og hvordan I skal forholde jer.