Anmeldelser

Udvalgte anmeldelser af Rejseplanlægning

Det er ALTID godt at høre fra venner der har været ude på nye eventyr. Derfor ønsker vi da også helt bestemt at høre fra jer.

Nedenfor kan du finde nogle tilbagemeldinger fra de venner vi har hjulpet.
Roadtrip til Californien for 4 pers sommeren 2019

“Vi havde booket fly billetter, men vores roadtrip var ikke planlagt i detaljer. Vi havde skrevet ned de steder vi gerne ville besøge men vidste ikke hvor længe det var nødvendigt.”

“Christina hjalp med at fastlægge hvor mange dage/nætter vi skulle bruge de forskellige steder. Gode navngivne hoteller eller gav specifikke områder at overnatte og natur der kunne være interessant for os at se. I Los Angeles var vi helt på bar bund. Vi havde planlagt 6 overnatninger og Christina sagde det var vigtigt at finde et sted at bo som var i passende afstand fra de ting vi gerne ville opleve. Men samtidig ville vi også gerne bo et sikkert sted uden al for meget kriminalitet. Vi fandt et lækkert hus i Los Felis som var kort afstand fra Universal Studios.”

“I Death Valley var vi komplet lost med hvor vi skulle have den ene overnatning vi havde planlagt. Christina anbefalede Stovepipe Wells, så der tilbragte vi en fed aften under den mørke himmel i 45 graders varme. Behøver vi sige at vores tur til USA var god? Vi kørte godt 4.000 km på 3 uger. Det er mange km, men det føltes ikke som en ferie, hvor det eneste vi lavede var at køre bil.”

“Så god planlægning er alfa og omega!”

– Stella L.

2 rejser til Mexico anbefalet af Rejseplanlægning

“Første rejse var en rundrejse på Yucatan halvøen og lidt ind i landet. Skøn og fantastisk tur der passede perfekt til mit budget. Rejsen bød på stop ved den berømte Mayaby Chichen Itza og jeg kom endnu tættere på Mexicos oprindelige historie i byen Palenque, hvor man stadig mangler at udgrave halvdelen af byen fra junglen. Endte rundturen oppe i bjergene i San Cristobal, hvor de folk som er tættest beslægtede med de oprindelige mayafolk bor.”

“Anden rejse var på den vestlige side af Mexico i Puerto Vallarta med stopover i Los Angeles, USA. En mere afslapningsrejse hvor vi prøvede at bo på to forskellige hoteller. Fik anbefalet nogle virkelig billige flybilletter over Los Angeles og derfra ned til Mexico. Puerto Vallarta har lidt flere turister, men det var ok.”

“Af udflugter var jeg på en tur ind i junglen hvor jeg zip-linede på svævebaner over kløfter og floder. Det var en virkelig fed oplevelse der kan anbefales til alle, store som små.”

– Kenneth P.

Australiens highlights på 3 uger

“Christina satte hele turen sammen med fly, hoteller og udflugter. Vi valgte at opleve og se de store highlights af landet, så vi havde en masse flyvningninger.”

“Ialt havde vi 6 flyvninger og vi så Sydney, Brisbane, Cairns, Ayers Rock, Port Lincoln og Adelaide.”

“De største highlights på turen var brigde climbing i Sydney, i Brisbane lejede vi bil og kom ind til Nationalparkerne, vi havde en overnatning på en båd ved Great Barrier Reef, vi sov i swags ved Ayers Rock med hylende dingoer omkring os og til sidst plumbede vi ned i et hajbur ud for Port Lincoln med store flotte hvidhajer sværmende omkring os.”

“Det er bestemt en rejse vi aldrig glemmer. Christina sammensatte den fra start til slut og alle datoer på fly, hoteller og udflugter passede. Vil til enhver tid anbefale hende.”

– Josephine K.