Alt det kedelige

Rejseplanlægning.dk er udelukkende en online service og det er yderst begrænset hvilket oplysninger vi har behov for at indsamle og behandle om dig. Der alligevel lidt og det er her vi fortæller dig om alt det kedelige som skal nævnes.

Om Rejseplanlægning.dk

Rejseplanlægning.dk foreslår individuelle rejser hvor kunderne typisk kan spare penge i forhold til hos rejsebureauerne. Vi servicerer udelukkende kunderne via e-mail med råd og vejledning til selv at bestille deres rejse på internettet. Vi ønsker vores kunder skal have fantastiske rejseoplevelser til den mest fordelagtige pris efter at have modtaget kompetent rådgivning.

Hvilken type persondata behandler vi om dig og hvorfor?

De oplysninger som vi indsamler om dig vil blive anvendt til forskellige formål i forbindelse med dit kundeforhold og driften af Rejseplanlægning.dk. De indsamlede oplysninger kan variere, alt efter om du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner, men generelt vil det være oplysninger vedrørende kundeadministration, leverandøradministration samt oplysninger vedrørende Rejseplanlægning.dk’s rettigheder og forpligtelser.

Rejselounge (Nyhedsbrev)

Har du registreret dig til vores Rejselounge, kan du til enhver tid framelde dig dette igen ved at sende os en besked her, såfremt du ikke ønsker at modtage det længere.

Når du modtager vores Rejselounge vil du modtage gode rejsetips, spændende rejseinspiration og gode anmeldelser i din indbakke. Vi beskytter altid vores kunders data og kunne derfor aldrig finde på at sælge eller videregive e-mailadresser til tredjepart.

Rejseplanlægning.dk indsamler og behandler som udgangspunkt alene almindelige personoplysninger. I specielt særlige tilfælde hvor der vil være tale om behandling af personfølsomme oplysninger, behandles disse med stor fortrolighed og altid efter skriftlig aftale med kunden. Vi respekterer og opfylder til enhver tid gældende lovgivning og GDPR forordningen.

Oplysninger vedrørende vores kunder 

Oplysninger som du giver os når du forespørger på en rejse eller ved at kontakte os, herunder kontaktoplysninger (fornavn, mellemnavn(e), efternavn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse), formålet med rejsen, samt oplysninger, som du giver os, hvis du kontakter os med et spørgsmål eller for at indberette et problem, eller når du i øvrigt henvender dig til os i forbindelse med dit kundeforhold hos os.

Dataintegritet og sikkerhed

Personoplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt for at opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, medmindre opbevaringen er nødvendig for at opfylde nationale lovkrav, herunder lovpligtige opbevaringsperioder i forbindelse med bogføring mv.

Det er Rejseplanlægning.dk’s politik at beskytte personoplysninger ved at træffe tilstrækkelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Når der ikke længere er behov for dine personoplysninger, vil vi sikre at de slettes på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.

Reklamelinks

Rejseplanlægning.dk er en affiliate hjemmeside indeholdende reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed. Det er gratis for dig som forbruger at benytte de forskellige forslag der stilles til rådighed på siden eller i rejseforslag på e-mail og det er helt uforpligtende at kontakte os. De anvendte reklamelinks er med til at sikre driften af hjemmesiden og sikre dens fortsatte eksistens som en gratis service.

Reklamelinks vil typisk henvise til eksterne samarbejdspartnere, hjemmesider eller webshops på enten dansk eller engelsk der udbyder og leverer den specifikke serviceydelse. Rejseplanlægning.dk henviser udelukkende til samarbejdspartnere vi har stor tillid til, både i forhold til kvaliteten af de pågældende services samt deres øvrige vilkår og betingelser. Vi anbefaler altid at sætte sig ind i de specifikke vilkår inden services købes.

Ansvarsfraskrivelse

Rejseplanlægning.dk er yderst omhyggelige med sammensætning og afgivelse af rejseanbefalinger. Indholdet i for eksempel rejsebeskrivelser er korrekte og ajourført på det tidspunkt de publiceres. Rejsemarkedet er dog udsat for hyppige ændringer, hvorfor Rejseplanlægning.dk ikke garanterer for, at indholdet er korrekt og ajourført. Rejseanbefalingerne og rejseforslag er retvisende og ajourførte i forhold til udgivelsestidspunktet.

Rejseplanlægning.dk fraskriver sig ethvert ansvar for direkte eller indirekte tab, der måtte følge ved brug af oplysningerne, uanset hvordan tabet måtte være opstået. Rejseplanlægning.dk tager forbehold for eventuelle fejl og mangler på hjemmesiden.